SOALAN LAZIM
Tekan Butang [+] Untuk Jawapan.

Side effect tiada…healing crisis ada

Dalam masa 3-14 hari aka nada common healing crisis bergantung pada seseorang juga contohnya

1. Pening
2. Letih
3. Mual/loya
4. Berdebar
5. Berpeluh
6. Kerap kencing
7. Kencing berbau
8. Jerawat
9. Sakit pinggang

Tapi tuan/puan tak perlu bimbang…itu tandanya Triple-T sedang bertindak..Tuan/puan hanya teruskan minum macam biasa ya..

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

 

Ya ADA

MAL16120041TC

Pihak kementerian kesihatan sentiasa memantau dan telah mengelaskan triple-t tiada bahan-bahan merbahaya dan 100% herba semulajadi

surat-kkm-triple-t

 

 

 

Ambil 2 uncang sehari. Cuma pastikan monitor gula dlm darah. Sbb TT mmg akan turunkan gula.

Masak atas api atau rendam guna air betul-betul didih.....tutup atasnya jangan bagi wap keluar. Biarkan sehingga betul2 sejuk baru diminum....biarkan teh direndam lama....un tuk permulaan air sebanyak 2000 ml @ 2 liter

Minum sehari 2 uncang....minum setiap masa bole juga gantikan sebagai air masak.

Jika rasa terlebih makan manis selepas mkn boleh minum lagi....tidak terhad pada 2x sehari

Jika ada sebarang kesulitan pm saya , nanti akan bantu dan adjust semula

Lepas seminggu harap monitor ye...

P/s digalakkan minum air sehari 2-4 liter.
Di dalam badan memerlukan air untuk memproses kumbahan.

Kiraan keperluan didlm badan
Berat 25kg = 1.5 liter.

2000ml bahagi 4@5 gelas/mug

Pg pilih sebelum@ selepas mkn
Tgahri
Ptg
Mlm
Sebelum tido

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

 

Triple-T ni khusus utk semua penyakit sbb tindakkan terus hingga keakar umbi. Dlm badan kita buah pinggang adalah organ utama jika rosak satu maka penyakit lain akan dtg secara perlahan tanpa sedar sebelum disahkan oleh doktor. Sepatutnya perlu dielakkan sebelum kronik. Tidak kira sudah dialisis atau belum Nak mencuba triple-T.. Walaupun tak dpt pulih 100% tapi peluang utk memperbaikinya dan mengelakkan daripada terus melarat kpd organ lain masih ada.

Daripada fedback pengguna yang dialisis, slps amalkan triple-t mereka dapat hidup lebih aktif termasuk blh bersukan dan dialisis yg dulunya 4 x seminggu tlh dikurgkan jadi seminggu sekali. Yang ada penyakit kencing manis,darah tinggi dll dah turun bacaan ada juga dah kurang dos ubt sehingga tidak bergantung pada ubat lagi.

Masih ada harapn sembuh jika beri peluang pd tt.Yg penting usaha.

Alhamdulillah...300% repet oder dan kesihatan semakin sihat

Sakit dah bertahun....kami tak kata sekotak boleh sembuh dlm masa yg singkat

yang penting Konsisten dan istiqomah

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

 

Ramai dah cuba dan dapat manfaat.. tak salah kita juga cuba.. after all byDRAZLAN mmg produk genuine dari saintis.. tak macam lambakan produk2 lain yg tak tau asal usul.. bukan mahal pun nak banding dengan kos rawatan lain yg beribu tu.. nak lagi jimat, ambil stok sebulan terus.. ambil 4 kotak lg jimat..

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Kesembuhan penuh milik Allah tuan/puan.. TT ni lalui kajian R&D lebih 7 tahun dan mmg terbukti ia mampu pulihkan sel sel hati dan buah pinggang lebih dari herba lain dan tidak toksik.. tapi tentulah ambil masa sikit.. bukan kata minum harini esok lusa terus pulih.. bergantung pada tahap kerosakan dan kekuatan badan individu.. ada yang seawall 3 bulan dan ada yg setahun..

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

Ianya kerana TT ni bukan ubat.. ia adalah supplement sebagai rawatan alternatif perubatan.. TT jatuh bawah kategori makanan bukan ubatan. Ia adalah gabungan herba.. mmg terbukti dalam kajian ia mampu pulihkan sel hati dan buah pinggang..

Dari segi perubatan.. kalau buah pinggang rosak ni.. doc suruh buat apa, suruh dialysis.. dialysis tu cuci darah je.. so agak2nya ada penyelesaian tak nak sembuh..? TT ni, dari analisis darah, TT mampu kurangkan kerosakan organ dalaman secara umum.. (termasuklah paru2 dan jantung) serta regenerasi sel2 organ baru yang lebih sihat.. Cuma dalam kajian DrAzlan ni.. kesan positif paling tinggi dikesan pada buah pinggang dan hati.. medical doc takkan bagi amik herba puan, sbb itu lah apa yg diajar masa belajar..ilmu dr western medicine..

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Sakit dah bertahun nk sihat bukan masa yg singkat nk sembuh semua perlukan masa nk detox toksin kimia dlm badan.klu cepat tu hanya sementara...

Sedangkan yg dah dialisis bole bersabar nk sihat...apatah lagi kita belum lagi dialisis tak sabar nk sembuh.

Proses merawat ambk masa 3-6 bulan

Nk baik dan sihat ambk masa 1-2 tahun.

Bagi masa tt merawat pulak.

Setiap org kesan berbeza tak semestinya sekotak atau 4 kotak bole sembuh terus...ianya perlukan masa.

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Kandungan bahan aktif

Daun Ficus

Membantu melindungi hati serta menghasilkan sel sel organ dalaman yg lebih sihat.
Ia sgt berkesan dlm mengawal gula dan tekanan darah secara efektif.

Daun Stamineus

Membantu mencuci dan mengeluarkan toksin dlm badan serta melawaskan pembuangan air kecil dan mencairkan batu karang.

Daun Teh Hijau

Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula.
Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress.
Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel2 kanser serta mengurangkan paras kolesterol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.

 

 

Mahal lagi jika dah dialsis dgn kos setiapkali rawatan rm270. Seminggu tiga kali jadi seminggu kos rm810 wajib bayar.

Jika tidak buat dialisis, air yg bertakung tu akan effect pada paru2..boleh jd paru2 berair..mudah kena kanser..

Kos triple-t rm5 sahaja....

Tuan/puan bole pilih utk teruskan dgn rawatan hospital yg terang2 kita tahu risiko nya...atau cegah sebelum kronik

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Boleh.. mulai dengan satu sachet sehari selama sebulan.. buat pemeriksaan darah untuk melihat paras urea dan kerantinin untuk memastikan tahap kesiahatan buah pinggang.. jika ok tambahkan penggunaan sebanyak 2 sachet sehari.. kemudian konsisten guna at least enam bulan hingga setahun.

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Boleh tuan/puan.. xde masalah.. Cuma nnt tuan/puan kena monitor balik dengan hospital untuk tengok perubahan.. kalau ok tuan/puan dah boleh kurangkan dos pengambilan ubat (selepas dinasihatkan oleh doktor untuk berhenti makan ubat hospital).. dan terus amalkan tt sampai la tuan/puan tak perlu bergantung dengan ubat lagi..

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Bukan sahaja herba, makanan sekalipun kita x tahu reaction dia dgn ubat.. so sekarang ni terpulang kepada tuan/puan nak buat pilihan yang mana.. kita x paksa.. kebiasaannya, pesakit yg yg dah dialysis mmg akan cuba TT..

(DISCLAIMER/PENAFIAN : Penyembuhan setiap individu adalah berbeza-beza)

 

Biasanya 1-2hari bekerja shj, cuma ada juga kes 2 sehingga 3 hari bekerja seperti sabah, serawak, labuan dan kawasan luar bandar (sehingga 5hari bekerja).

Cthnya : jika anda membuat pesanan hari ini sebelum jam 12.00pm, sempat lagi kami pos pada hari yang sama, jadi, isyaallah esok@lusa sampai ke alamat(hari bekerja), kebayakannya keesokan hari dah sampai dah ke alamat. Jika lepas jam 12.00pm, esoknya kami poskan. Penghantaran adalah dijamin sampai ke tangan penerima kerana kami menggunakan khidmat POS LAJU*, dan pihak kami akan memberikan no. trace (jika diminta) untuk trace lokasi semasa barang anda

(* Tertakluk pada polisi dari pihak POS LAJU)

 

Kami berniaga online ni sejak dari tahun 2012 dah dah masuk tahun ke-5 untuk produk2 ni, tuan/puan tak perlu meragui tentang keupayaan kami menghantar order tuan/puan..

Acc Bank untuk urusniaga ini adalah atas nama syarikat bukan nama individu juga adalah antara sebab mengapa anda perlu mempercayai keupayaan kami berniaga secara online.

No Pendaftaran syarikat kami adalah 002173651-W (AZZUR GLOBAL ENTERPRISE). Website Kami juga dipantau oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi Dan Pengguna di bawah seliaan Persatuan Usahawan Internet Malaysia (No. Ahli: IM-300915-070420).

**Nota : Sila hubungi kami dgn segera ke 019-9430504 jika tempahan tidak diterima dlm tempoh 4@5 hari bekerja utk kita buat semakan.

 

 

 

Bayaran Poslaju adalah PERCUMA walaupun membeli 1 produk sahaja.

 

 

Tuan/Puan boleh juga guna alamat pejabat..takda masalah.kerana pada pendapat saya lebih mudah ke alamat pejabat kerana posmen akan hantar pada waktu bekerja 8.00am-5.00pm walaubagaimanapun alamat rumah pun takda masalah kerana jika tuan/puan tiada dirumah @ tiada sesiapa yang ambil bagi pihak tuan/puan, posmen akan meninggalkan sekeping kad notis(kad merah @ Oren)* dimana dimaklumkan ada  barang' yang perlu diambil dipejabat pos terdekat

(*Tertakluk pada polisi POS LAJU)

 

saya akan reply sms/WhatsApp tuan/puan seberapa segera (ini bermakna order tuan/puan telah saya terima)

**Nota : Sila hubungi kami dgn segera ke 019-9430504 jika tempahan tidak diterima dlm tempoh 4@5 hari bekerja utk kita buat semakan.